In 2012, having occupied their cox graae + spack architects designed campus for over a decade; The Field School engaged our firm to update and expand their facilities. The program impacted all aspects of their campus--academic, arts, athletic and administration—creating two new integrated structures, the Elizabeth Meeting House and the Bridge. In the Meeting House, the focus was on providing a new school entry and a new all-school gathering space at the heart of the campus. Field requested a gathering space that feels like a ‘family room’ while being flexible enough to accommodate a wide range of activities--performance, presentations, and formal or informal gatherings. The Bridge contains performing arts spaces, a music performance space/classroom with adjacent recording studio and isolation booth, art and science labs and classrooms. The new structures were integrated into an already tight composition of existing buildings on a steeply sloping site, creating the feel of a small hill town. Outdoor spaces, adjacent to and on top of the new structures, provide a myriad of gathering opportunities of varied scale and size for the school community--from a few people to over 500. cox graae + spack architects worked with a broad constituency from the school community to develop a design that reflects the unique culture at the Field School. In order to capture the spirit of the community, "Vibe" sessions were held with key stakeholders and then followed up with frequent design discussions facilitated with the use of an evolving 3-D model. Through that process, a design was developed that reflected the school's vision down to the finest detail while accommodating a complicated and diverse program.